24 uurs stoelen

buroBewakingsdiensten, verkeerscontrollers, datatypisten. Beroepen, die een hoge graad van concentratie combineren met langdurig zitten en baat hebben bij bureaustoelen geschikt voor 24 uur zittend werk doen.

De 24 uurs stoel, een ergonomische bureaustoel voor de lange zit

Speciaal voor die beroepsgroepen ontwikkelde Scheel de 24 uurs stoel. Een bureaustoel 24 die op een groot aantal punten kan worden versteld, zodat er sprake is van optimale steun.

Fit dankzij 24 uurs stoelen

Een goede kantoorstoel ondersteunt het lichaam zo gelijkmatig mogelijk. Hoe groter het raakvlak tussen stoel en lichaam, hoe minder druk op een bepaalde plaats. Daarom is bijna alles aan 24 uurs stoelen instelbaar: de zithoogte, de lengte van het zitvlak, de vorm en plaats van de lendesteun, de rugleuning en de hoogte van de armleuningen. Indien u snel last heeft van rug-, nek- of schouderklachten zult u merken dat, als de 24 uur stoel goed op het lichaam is afgesteld, u langer en toch comfortabel kunt zitten. De 24 uurs stoel is de ideale ergonomische bureaustoel.

Op 8 punten instelbaar voor meerdere gebruikers

Een 24 uurs stoel is op twee manieren leverbaar. Als maatwerk voor een bepaalde persoon (de optimale stoel, maar beperkt inzetbaar). Daarnaast is er de multi-instelbare 24 uur stoel. Deze is geschikt om te worden gebruikt door meerdere mensen met verschillende afmetingen, want alle instellingen zijn bij ‘het overnemen van de wacht’ eenvoudig te veranderen.

bureaustoelHet raakvlak tussen mens en stoel

Goed zitten is een kwestie van drukverdeling. Het raakvlak tussen mens en stoel moet zo groot mogelijk zijn. Als het hele gewicht niet goed verdeeld is, raakt de doorbloeding plaatselijk gestremd. Veel verzitten en draaien is het logische gevolg. Een 24 uur stoel zorgt ervoor dat elk lichaamsdeel op de juiste manier ondersteund wordt. Door de zitting te verlengen tot net voor de knieholte wordt de druk optimaal verdeeld over het gehele zitvlak. Door de armen te ondersteunen worden de schouders ontspannen. Door de lendesteun juist in te stellen wordt belasting van de wervelkolom verminderd. Het Resultaat? Zitten is een genoegen. Uw aandacht is bij uw werk en uw gezondheid is erbij gebaat.

Meer informatie over de 24-uurs stoel

Voor meer informatie download de brochure of de prijslijst. Download indien nodig gratis Adobe Acrobat Reader dit is noodzakelijk om de brochures te kunnen bekijken.