Kantoorstoelen

bureaustoelBeroepen die een hoge graad van concentratie combineren met langdurig zitten zijn gebaat bij een uiterst comfortabele en ergonomisch verantwoorde kantoorstoelen. Speciaal voor die beroepsgroepen ontwikkelde Scheel de 24-uurs stoel. Ergonomische bureaustoelen die op een groot aantal punten kan worden versteld, zodat er sprake is van optimale steun.

Voorkom rug-, nek- en schouderklachten

Immers, een goede stoel ondersteunt het lichaam zo gelijkmatig mogelijk en voorkomt rug-, nek- of schouderklachten. Daarnaast zorgt het voor een goede doorbloeding en dat is positief voor het concentratievermogen, de fitheid en alertheid van een persoon.

Voor ieder beroep de juiste kantoorstoel

Welke beroepsgroepen bedienen wij met onze kantoorstoelen en/of autostoelen?

Bewakingsdiensten

Een grote deel van onze klanten bevindt zich in de bewakingsindustrie. Deze industrie is groeiende en van de mensen die er werken wordt opperste concentratie vereist. Scheel 24-uur stoelen zijn dan ook een uitkomst voor bewakers en bewakingsdiensten.

Verkeerscontrollers

Net als bij bewakers vergt dit beroep uiterste concentratie van de mensen die er werken. Of het nu luchtvaart, scheepvaart of verkeersdiensten zijn, deze mensen zijn gebaat bij een optimaal zitcomfort. Ook in deze branche komt u onze stoelen tegen.

Datatypisten

De kans op rug-, nek- en schouderklachten is ook in deze beroepsgroep groot. Datatypisten hebben kans op RSI of andere fysieke problemen door een lange zit in dezelfde houding. De oplossing? Een 24 uurs stoel van Scheel.

kraanCabines

Misschien komt het niet zo snel in u op, maar het is mogelijk om een Scheel fauteuil in cabines van o.a. (hijs)kranen, buldozers en andere bouwgerelateerde voertuigen te plaatsen. Zo creëert u een betere werkplek voor uw werknemers en dat heeft weer een gunstig effect op hun humeur, gezondheid en het resultaat!

kotterScheepvaart

Ook in de scheepvaart zijn veel van onze stoelen terug te vinden. Het is immers eveneens een beroep waar een lange zit en optimale concentratie vereist zijn. Het is mogelijk een Scheel stoel op een bootvoet te plaatsen. De bootvoet is verder voorzien van een voetsteun en qua hoogte instelbaar. De bootvoet is uiterst stabiel en wordt op de vloer gemonteerd.

Vrijblijvend advies

Voor meer informatie over bepaalde beroepsgroepen en onze stoelen neemt u contact op met 035-6950442. Langskomen voor een vrijblijvend gesprek kan uiteraard ook. Wij adviseren u hiervoor een afspraak te maken.

Onze mensen helpen u graag en de koffie staat klaar.
Tot snel!

Voor meer informatie download de brochure of de prijslijst. Download indien nodig gratis Adobe Acrobat Reader dit is noodzakelijk om de brochures te kunnen bekijken.