Scheel stoelen en producten

De meeste mensen kennen ons van onze autostoelen. Met ruim 40 jaar ervaring levert Scheel maatwerk voor de bestuurder die vele kilometers maakt. In de afgelopen jaren hebben we allerlei technieken en materialen ontwikkeld om de kwaliteit en het zitcomfort te verbeteren. Door deze expertise rijden er tienduizenden mensen vele miljoenen kilometers per jaar met aanzienlijk minder rug-, nek- en schouderklachten.

Autostoelen

Scheel Autofauteuils worden op maat gemaakt en aangepast aan het postuur en het gewicht van de bestuurder. Tenzij het meerdere bestuurders betreft waarvoor we de multi-verstelbare stoelen hebben ontwikkeld. Met onze speciale meettechnieken meten we o.a. de schouderbreedte en bovenbeenlengte. Verder zijn zaken als het materiaal, hardheid en dichtheid van het materiaal, het frame en de extra onderdelen als armleuningen en dergelijke van grote invloed op de uiteindelijke autostoel. Lees hier alles over onze autostoelen en het aanmeten van autostoelen >>

SCHEEL Autostoelen:

Ergonomische bureaustoel

Maar ook op kantoren en in beroepsgroepen als scheepvaart, luchtvaart en bewaking weten men de SCHEEL stoelen te vinden. Het voordeel? Beter zitten betekent minder klachten en dus geconcentreerder werken! Hier meer over onze verschillende producten en de beroepsgroepen waarin we actief zijn. Beter zitten betekent minder klachten en dus geconcentreerder werken! Hier meer over onze verschillende producten en de beroepsgroepen waarin we actief zijn.

24 uurs stoel

Beroepen die een hoge graad van concentratie combineren met langdurig zitten zijn gebaat bij een optimaal zitcomfort. Speciaal voor deze beroepsgroepen ontwikkelde Scheel de 24-uurs stoel. Deze stoel garandeert optimale steun dankzij de verstelbaarheid van een groot aantal punten.

Een goede stoel ondersteunt het lichaam zo gelijkmatig mogelijk. Hoe groter het raakvlak tussen stoel en lichaam, hoe minder druk er op een bepaalde plaats is. Daarom is onze 24-uurs stoel op belangrijke punten verstelbaar.

Meer lezen over de verstelbaarheid, het voordeel en het zitcomfort van deze bureaustoelen? Dat leest u op de pagina van 24-uurs stoelen >>

Beroepsgroepen

Vele beroepen zijn erbij gebaat als de aandacht voor het werk zo optimaal mogelijk is! Vandaar dat een goede stoel in deze beroepsgroepen van groot belang is. Een goede drukverdeling en een goede ondersteuning zorgen voor de juiste doorbloeding en optimale concentratie.

Beroepsgroepen als Bewakingsdiensten, verkeersleiders, datatypisten maar ook de scheepvaart, bouw en cabine personeel zijn voorzien van Scheel stoelen. Of het nu gaat om een op maat gemaakt stoel voor één persoon of een multifunctionele stoel voor meerdere werknemers. Voor goede stoelen kunt u terecht bij Scheel!

Alles over onze stoelen, producten en onderdelen leest u hier >>

Meer over Scheel Autofauteuils

U zoekt een maatwerk autostoel of bureaustoel? Schroom dan niet en bel ons voor een afspraak (035-6950442) om langs te komen in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek.

Onze mensen helpen u graag en de koffie staat klaar.
Tot snel!

Voor meer informatie download de brochure of de prijslijst. Download indien nodig gratis Adobe Acrobat Reader dit is noodzakelijk om de brochures te kunnen bekijken.