085 071 2872 info@scheel.nl

4x4 autostoelen

Scheel Autofauteuils is een specialist in maatwerk autostoelen. Naast gewone autostoelen hebben wij ook 4x4 autostoelen in ons assortiment. Speciaal voor 4WD’s, SUV’s, bestel- of terreinwagens.

Land Rover Edition

Oorspronkelijk werden de 4x4 stoelen van SCHEEL ontworpen voor de Land Rover Defender®, vandaar de aanduiding ‘Land Rover Edition’. Tegenwoordig passen ze in alle 4x4 auto’s. Waarom kiezen voor een speciale 4x4 autostoel? SCHEEL 4x4 stoelen geven meer zijdelingse steun en meer grip bij offroad rijden. Daarnaast geven de stoelen een betere ondersteuning van de benen bij lange tochten. Aangezien de bestuurders- en passagiersstoelen bij 4x4 auto’s dichtbij de deur zijn geplaatst, is de ontgrendeling van de rugleuning naar binnen gericht. Als optie is een opklapbare zitting beschikbaar om bij de accu te kunnen komen.

4x4 autostoelen

Op maat gemaakt

De 4x4 autostoelen zijn ‘op maat gemaakte stoelen’ geschikt voor diverse 4WD merken zoals bijvoorbeeld:

 • Land Rover
 • Jeep
 • Mercedes
 • Mitsubishi
 • Nissan
 • Range Rover
 • Suzuki
 • Toyota
 • Ford

ORIGINELE EN HANDIGE FEATURES

De zitting van de SCHEEL 4x4 stoel is opklapbaar om snel onder de stoel of bij de accu te kunnen komen. Optioneel bestaat er een opklapbaar inbouwframe om de stoel in het geheel op te kunnen klappen. De LR-edition stoelen zijn voorzien van de originele Land Rover Defender bekleding. Ook de hoofdsteun heeft de vorm van de originele Landrover uitvoering.

Modellen

De SCHEEL 4x4 stoel is zeer geschikt voor campers, 4x4 auto’s en SUV’s. Er zijn drie verschillende modellen leverbaar, namelijk

– Sportline LR Edition

Dit compacte, slanke en sportieve model biedt een verscheidenheid aan bevestigingsmogelijkheden. De rugleuning met grote zijsteunen in combinatie met de vlakke zitting is vooral geschikt voor voertuigen met een hoge instap. Dit model is ook verkrijgbaar met een verstelbaar zitkussen.

Lees hier alles over de Sportline LR Edition of download de SCHEEL LR Edition brochure met informatie over alle 4WD autostoelen.

– touring LR Edition

Door de vlakke laterale ondersteuning van de rugleuning biedt dit model vooral veel ruimte voor de wat bredere personen. De vlakke stoel is ideaal voor auto’s met een hoge instap.

Lees hier alles over de Touring LR Edition of download de SCHEEL LR Edition brochure met informatie over alle 4x4 stoelen.

– traveller LR Edition

Dankzij de grote zijsteunen biedt dit model veel zijdelingse steun en zorgt voor een perfecte zithouding tijdens lange tochten. De lendensteun (optioneel voor de Touring en Traveller) kan individueel in hoogte en kromming worden aangepast.

Lees hier alles over de Traveller LR Edition of download de SCHEEL LR Edition brochure met informatie over alle 4x4 autostoelen.

Voor de drie modellen zijn er verschillende opties mogelijk zodat iedere stoel aan uw speciale wensen kan worden aangepast.

DESIGN
Perfect gevormd en tijdloos ontwerp met een brede selectie kleuren en materialen.
PERSOONLIJK
Modulaire constructie voor individuele wensen en eisen.

ERGONOMISCH 
Beste ontwerp voor rugleuningen gecombineerd met ergonomische onderdelen.
KWALITEIT
Hoge kwaliteitsproducten met langdurige garantie.

Meer informatie over Scheel Autostoelen

Voor meer informatie of vrijblijvend advies over onze autostoelen belt u ons voor een afspraak (035-6950442) om langs te komen in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek.

Wie zijn we

En wat doen we?

Het werk van Scheel Autofauteuils Naarden bestaat uit het analyseren en oplossen van zitproblemen. Met onze – ruim 50 jaar ervaring – weten wij als geen ander waar je op let bij het afstellen en instellen van stoelen voor dagelijks gebruik. Voeg daar de constante ontwikkeling en verbetering van onze producten aan toe en wij garanderen u een optimaal advies op maat. Bij ons kunt u erop rekenen dat u bovenal een eerlijk advies krijgt, want – voor het meest optimale zitcomfort – bent u daar uiteindelijk het meest bij gebaat.

Wensen inventariseren

Goed, hoe werkt het? Om een eerlijk en goed advies te kunnen geven hebben wij natuurlijk uw input nodig. Deze bestaat o.a. uit de reden waarom u de aanschaf van een andere auto- of bureaustoel overweegt. Heeft dit te maken met bijvoorbeeld fysieke aanpassingen, toename van de in- of uitstap frequentie, toename van het auto gebruik of andere wensen? Deze input is van groot belang voor een gedegen en eerlijk advies.

Advies: maak een vrijblijvende afspraak

Om de redenen zo goed mogelijk te kunnen inventariseren, adviseren wij u een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we alle elementen rustig overleggen en u van een goed advies voorzien. Daarnaast voorkomt het maken van een afspraak onnodig wachten, indien wij met een andere klant bezig zijn.

Intake gesprek

U heeft de afspraak gemaakt en komt langs in de showroom. En dan? Wij houden een intake gesprek met u. Hierin wordt o.a. besproken wat uw wensen, klachten, eventuele beperkingen, jaarkilometrage, in- en uitstapfrequentie en andere bepalende factoren (zoals autotype) zijn. Deze gegevens bepalen namelijk voor een deel welk type stoel wij moeten adviseren, namelijk:

 • Een stoel op maat gemaakt
 • Een stoel op maat instelbaar
 • Een combinatie van op maat gemaakt en op maat instelbaar

Als bekend is welke onderdelen op maat gemaakt moeten worden zullen de hiervoor benodigde maatgegevens worden opgenomen en verwerkt in uw ‘stoelrecept’.

Vervolg traject

Na het intake gesprek adviseren wij u welke stoel het beste bij u past middels een vrijblijvende offerte. Indien u akkoord geeft op de voor u voorgestelde SCHEEL Autostoel, zetten wij het vervolgtraject in werking. Dit betekent dat wij de stoel maken, inbouwen en/of afleveren (indien het een kantoor fauteuil betreft). Wij begeleiden u door het proces en nemen bij ieder fase contact met u op om u te informeren over eventuele lever- en inbouwtijden.

Meer informatie?

Indien u meer wilt weten over ons advies op maat of over het vervolg traject dan vernemen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken op (035 – 695 0442) of maak een afspraak en kom langs in onze showroom aan de Energiestraat 29 in Naarden.

Voor meer informatie download de brochure of de prijslijst. 

Advies op maat

Onze kracht is het analyseren en oplossen van zitproblemen of het nu thuis, op het werk of in de auto is. Aangezien ieder mens een ander postuur, gewicht en houding heeft, kunnen wij niet anders dan een advies op maat geven.

Autostoelen aanpassen, aanmeten en verstellen

Onze werkwijze hiervoor is dat wij starten met een intake gesprek. Hier rolt een advies uit of de stoel op maat gemaakt moet worden of op maat instelbaar moet zijn. Compleet in overeenstemming met wat u aangegeven hebt in het intake gesprek, wordt uw ‘stoelrecept’ verwerkt en afgeleverd of in de auto geplaatst.

Aanpassen van autostoelen

Het aanpassen van stoelen is meer dan alleen het instellen van de onderdelen van een Scheel stoel. Ook het aanpassen van de materialen met andere dichtheden zijn van invloed op het zitcomfort en de sportiviteit.

Tijdens het intake gesprek komt naar voren waar uw voorkeur naar uitgaat en welke aanpassingen ideaal zijn voor u. Mocht u in de tijd de instellingen van uw stoel willen wijzigen dan kan dat uiteraard. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Verstelbaarheid stoelen bij meerdere bestuurders

Er kan sprake zijn van gebruik van één stoel door meerdere bestuurders. Is dit het geval dan is het verstandig deze stoel multi-instelbaar te maken. Wij hebben daarvoor speciale stoelen met instellingen die veel verder gaan dan de reguliere instelmogelijkheden. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend gesprek

Voor meer informatie over onze diensten en producten verwijzen wij u naar de desbetreffende pagina’s. Wilt u een vrijblijvend gesprek schroom dan niet ons te bellen (035 – 695 0442) voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom (Energiestraat 29 in Naarden).

Onze mensen helpen u graag en de koffie staat klaar.
Tot snel!

24 uurs stoelen

Bewakingsdiensten, verkeerscontrollers, datatypisten. Beroepen, die een hoge graad van concentratie combineren met langdurig zitten en baat hebben bij bureaustoelen geschikt voor 24 uur zittend werk doen.

Kantoorstoelen

Beroepen die een hoge graad van concentratie combineren met langdurig zitten zijn gebaat bij een uiterst comfortabele en ergonomisch verantwoorde kantoorstoelen. Speciaal voor die beroepsgroepen ontwikkelde Scheel de 24-uurs stoel.

4WD Autostoelen

In het nieuwe assortiment van Scheel zijn nu speciale 4WD autostoelen verkrijgbaar speciaal voor de 4×4 markt. Deze stoelen zijn uiterst comfortabel tijdens het rijden en voorkomen nek-, schouder en rugklachten.

Autostoel rugklachten

Rugklachten? Dan kan zitten en dus auto rijden heel vervelend zijn. De oplossing is dan vaak een aangepaste autostoel met een goede zithouding die de rug, nek en schouders ondersteunt.

Bureaustoelen

Een hele dag in dezelfde houding zitten en nog geconcentreerd en fit zijn ook? Dat kan met de ergonomische bureaustoel (24 uurs bureaustoel) van Scheel. 

Scheepvaart

Ook in de scheepvaart zijn veel van onze stoelen terug te vinden. Het is immers eveneens een beroep waar een lange zit en optimale concentratie vereist zijn. Het is mogelijk een Scheel stoel op een bootvoet te plaatsen.

Bezoek onze showroom voor meer informatie 

SCHEEL Nederland

Energiestraat 29
1411 AR Naarden

Showroom

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 - 17.00 uur (op afspraak)

Bezoek ons

 

Neem contact op

info@scheel.nl
Tel: (085) 071 2872