Autostoel rugklachten

Rugklachten? Dan kan zitten en dus auto rijden heel vervelend zijn. De oplossing is dan vaak een aangepaste autostoel met een goede zithouding die de rug, nek en schouders op dusdanige wijze ondersteunt dat rugklachten en eventueel schouder- en nekklachten voorkomen worden.

Autostoel rugklachten

SCHEEL Autofauteuils maakt autostoelen op maat die verstelbaar zijn op diverse vlakken. Deze aangepaste autostoelen zijn voorzien van o.a.:
– Een lumbaalsteun waarmee de bolling en de hoogte van de bolling van de rugsteun in te stellen zijn
– Verstelbare zittinglengte waarmee ook de zitdiepte in te stellen is
– Instelbare zijwangbreedte waarmee de zijondersteuning ingesteld kan worden
– Optioneel is de lendensteun waarmee de rugleuning goed instelbaar is
– Optioneel zijn de armsteunen waardoor de zithouding nog optimaler wordt
– Optioneel is het verlengde zitkussen waarmee de benen maximale ondersteuning ondervinden.

Rugpijn voorkomen met een aangepaste bureaustoel

Voor mensen met rugklachten die misschien minder in de auto zitten, maar een kantoorbaan hebben waarbij ze overdag veel zitten is een aangepaste bureaustoel een uitkomst. Daarvoor ontwierp Scheel de 24 uurs stoel. Deze ergonomisch bureaustoelen vinden we met name in controlekamers van bewakingsdiensten, luchtverkeerstorens, e.d. Maar deze ergonomische stoelen misstaan zeker niet in een kantooromgeving. Ook hier zijn zaken als rugleuning, armsteunen, lendensteun e.d. Multi-instelbaar waardoor de juiste zithouding en de juiste ondersteuning gegarandeerd zijn waardoor rugpijn, nekklachten en schouderpijn voorkomen worden.

Maatwerk autostoelen

Autostoelen van SCHEEL Autofauteuils Naarden zijn maatwerk. Iedere klant krijgt een stoel op maat aangemeten. Tijdens het aanmeten van de juiste stoel worden alle zaken, klachten en eisen meegenomen zodat wij een autostoel (en/of bureaustoel) speciaal voor uw lichaam samenstellen. Zo halen we het maximale uit de stoel met als doel het voorkomen van rugklachten, nekklachten en/of schouderklachten tijdens autorijden, werken op kantoor enz.

Verschillende materialen voor optimaal comfort

Gewone autostoelen kennen één en dezelfde hardheid, één en hetzelfde formaat. Dit is inherent aan seriefabricage. SCHEEL Autofauteuils bestaan uit diverse grondstoffen of combinaties daarvan, zoals verschillende latex-natuurproducten – ook wel koudschuim of traagschuim genoemd – met specifieke ziteigenschappen. De dichtheid, stevigheid en souplesse van dit materiaal is te beïnvloeden door computergestuurde machines die elk soortelijk gewicht kunnen produceren. Zo zorgen wij ervoor dat het materiaal uw lichamelijke kenmerken en uw voorkeuren ondersteund!

Een op maat (auto)stoel bestellen

Interesse in een stoel op maat? Maak dan een vrijblijvende afspraak of kom langs in onze showroom aan de Energiestraat in Naarden. Hier staan alle stoelen opgesteld en kunt u zelf testen welke stoel het beste bij u past. De details meten we aan en voila … uw maatwerk stoel staat klaar.

Voor meer informatie download de brochure of de prijslijst. Download indien nodig gratis Adobe Acrobat Reader dit is noodzakelijk om de brochures te kunnen bekijken.