Ergonomische bureaustoel

bureaustoelEen hele dag in dezelfde houding zitten en nog geconcentreerd en fit zijn ook? Dat kan met de ergonomische bureaustoel (24 uurs bureaustoel) van Scheel. Speciaal voor die beroepsgroepen waar een optimale concentratie vereist is die samengaat met veel zitten, is deze stoel ontworpen.

Geconcentreerder werken dankzij optimale steun

Dankzij optimale steun aan het lichaam, wordt de doorbloeding gestimuleerd waardoor men waakzaam, actief, geconcentreerd en fit blijft. Ideaal zo’n ergonomische stoel!

Raakvlak tussen mens en stoel

Goed zitten is een kwestie van drukverdeling. Het raakvlak tussen mens en stoel moet zo groot mogelijk zijn. Als het hele gewicht niet goed verdeeld is, raakt de doorbloeding plaatselijk gestremd. Veel verzitten en draaien is het logische gevolg.
Bureaustoelen van Scheel zorgen ervoor dat elk lichaamsdeel op de juiste manier ondersteund wordt. Door de zitting te verlengen tot net voor de knieholte wordt de druk optimaal verdeeld over het gehele zitvlak. Door de armen te ondersteunen, worden de schouders en nek ontspannen. Door de lendensteun juist in te stellen wordt belasting van de wervelkolom verminderd. Het resultaat? Uw aandacht is bij uw werken en niet bij uw ongemakken! Zowel werk als gezondheid zijn hierbij gebaat!

SCHEEL 24 uurs stoel voor kantorenFit door ergonomisch verantwoord zitten

Een goede stoel ondersteunt dus het lichaam zo gelijkmatig mogelijk. Hoe groter het raakvlak tussen stoel en lichaam, hoe minder druk op een bepaalde plaats. Daarom is bijna alles aan de bureaustoelen van Scheel – die wij overigens onze 24-uur stoel noemen – instelbaar. Zaken als de zithoogte, de lengte van het zitvlak, de vorm en plaats van de lende-steun, de rugleuning en de hoogte van de armleuningen kunt u naar eigen inzicht verstellen. Indien u snel last heeft van rug-, nek- of schouderklachten zult u merken dat, als de 24-uur stoel goed op het lichaam is afgesteld, u langer en toch comfortabel kunt zitten.

Twee modellen

De ergonomische bureaustoel (24 uurs stoel) is op twee manieren leverbaar. Als maatwerk voor één bepaalde persoon of de multi-verstelbare uitvoering geschikt voor gebruik door meerdere mensen met verschillende afmetingen. Deze afmetingen zijn bij het wisselen van de diensten eenvoudig te veranderen.

Vrijblijvend advies

Wilt u meer informatie over onze bureaustoelen? Schroom dan niet en bel ons voor een afspraak (035-6950442) om langs te komen in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek.

Onze mensen helpen u graag en de koffie staat klaar.

Tot snel!

Voor meer informatie download de brochure of de prijslijst. Download indien nodig gratis Adobe Acrobat Reader dit is noodzakelijk om de brochures te kunnen bekijken.