Autostoelen

autostoelenIeder z’n eigen autostoel op maat. Een autostoel die precies naar uw ‘model’ wordt gemaakt, ter voorkoming van een pijnlijke rug, nek of benen. Een goede autostoel voorkomt rugklachten én uiteindelijke irritatie tijdens het rijden. Want bij een beetje pijn ben je gewoon sneller geïrriteerd. Dat kan de rijstijl negatief beïnvloeden en daarmee de verkeersveiligheid.

Individuele autofauteuils voor optimaal rij gemak

Scheel maakt al ruim 45 jaar – met veel succes – autostoelen op maat en heeft inmiddels een ongekende ervaring met het doeltreffend aanmeten van autofauteuils. Ideale autostoelen bij rugpijn. Last van rugpijn tijdens het rijden of rugpijn na het rijden? Overweeg dan een aangepaste autostoelen en kom langs voor vrijblijvende advies!

Op maat gemaakt

De ergonomische autostoelen van Scheel worden compleet aangepast aan het postuur en het gewicht van de autobezitter. Middels een intakegesprek wordt gekeken waarom u een op maat stoel wenst en hoe intens u deze gaat gebruiken. Vervolgens wordt de stoel aangemeten. Hierbij kijken we naar zaken als schouderbreedte, bovenbeenlengte en andere kenmerken en maten van uw lichaam. Het frame, de stoel en de materialen worden hierop aangepast. Wij hebben de volgende autostoelen:

– Scheel Shopper
– Scheel Shopper LR Edition
– Scheel Touring
– Scheel Touring LR Edition
– Scheel Traveller
– Scheel Traveller 2
– Scheel Traveller 2X
– Scheel Traveller LR Edition

Verschillende materialen voor optimaal comfort

Gewone autostoelen kennen één en dezelfde hardheid, één en hetzelfde formaat. Dit is inherent aan seriefabricage. Scheel Autofauteuils bestaan uit diverse grondstoffen of combinaties daarvan, zoals verschillende latex-natuurproducten – ook wel koudschuim of traagschuim genoemd – met specifieke ziteigenschappen. De dichtheid, stevigheid en souplesse van dit materiaal is te beïnvloeden door computergestuurde machines die elk soortelijk gewicht kunnen produceren. Zo zorgen wij ervoor dat het materiaal uw lichamelijke kenmerken en uw voorkeuren ondersteund! Een ergonomische autostoel op maat.

Frame plus onderdelen

Het frame van elke Scheel Autofauteuil is volledig van staal. Het is dubbel vergrendeld en daardoor torsievrij. Deze eigenschappen komen de duurzaamheid en juiste zithouding zeer ten goede. Een Scheel Autofauteuil gaat daarom jaren mee en ‘overleeft’ vaak vele auto’s. Dankzij het torsievrije frame wordt ook de actieve veiligheid van de chauffeur verhoogd. Men blijft fitter, alerter en er is minder irritatie door onaangename belasting. Het rugkussen is opgebouwd uit verschillende steungevende vlakken. Zo kan de S-vorm van de wervelkolom nauwkeurig worden gevolgd en een solide steun aan schouderbladen, rug, taille, heupen, zitvlak en bovenbenen worden geboden.

Meer informatie over Scheel Autostoelen

Voor meer informatie of vrijblijvend advies over onze autostoelen belt u ons voor een afspraak (035-6950442) om langs te komen in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek.

Voor meer informatie download de brochure of de prijslijst. Download indien nodig gratis Adobe Acrobat Reader dit is noodzakelijk om de brochures te kunnen bekijken.