085 071 2872 info@scheel.nl

Alle beroepsgroepen

Rijinstructeurs

Rijinstructeurs en rijinstructrices brengen veel tijd door in de auto. Zij hebben baat bij autostoelen die goede ondersteuning geven en rug-, nek- en schouderklachten voorkomen. Ook pijn in de benen kan een punt zijn. Een goede autostoel biedt uitkomst. 

Lees meer >>

 

  Bewakingsdiensten

  Beveiliging- en bewakingsdiensten is een beroepgroep waarbij langdurig zitten geen uitzondering is. Of het nu in de auto is of achter een computer. Ook hier gaan een hoge mate van concentratie en veel zitten vaak samen. Een goede (bureau)stoel is belangrijk voor deze beroepsgroep. 

  Lees meer >>

  Verkeersleiders / -controllers

  De beroepsgroep waar verkeersleider sen/of verkeerscontrollers onder vallen is zeer breed. Zo zijn er luchtverkeersleiders, trein- en  scheepvaartverkeersleiders maar ook verkeersleiders voor autosnelwegen. Wederom beroepen waarbij hoge concentratie en langdurig zitten vaak samengaan. Een goede stoel zoals een 24-uursstoel biedt uitkomst.

  Lees meer >>

  Datatypisten

  Datatypisten zijn verantwoordelijk voor het invoeren van data in een computersysteem. Naast langdurig zitten is opperste concentratie een vereiste voor dit beroep. Een ergonomische bureaustoel is dan de oplossing en biedt zitcomfort, goede houding, goede doorbloeding en voorkomt allerlei vervelende klachten aan rug, nek, schouders en/of benen. 

  Lees meer >>

   Meer maatwerk nodig? Wij maken het voor u!

   Bezoek onze showroom
   voor meer informatie

   SCHEEL Nederland bv

   Televisieweg 36
   1322 AM Almere

   Showroom (op afspraak)

   Openingstijden *
   Maandag t/m vrijdag
   08.30 - 17.00 uur (op afspraak)

   Bezoek ons

    

   Neem contact op

   info@scheel.nl
   Tel: 085 - 071 2872