085 071 2872 info@scheel.nl

Camperstoelen

Optimaal genieten van uw welverdiende vakantie en op reis met de camper. Dan is een goede zithouding tijdens het auto rijden heel belangrijk. Met de speciale Scheel autostoelen kunt u optimaal genieten van iedere kilometer die u rijdt. De buitengewoon comfortabele autostoelen passen in iedere camper en maken iedere reis tot een waar genot. Deze camperstoelen ondersteunen de zithouding optimaal en voorkomen vervelende nek-, schouder en/of rugklachten.

Comfortabele autostoelen voor een camper

Scheel maakt al ruim 45 jaar – met veel succes – autostoelen op maat. Wij hebben veel ervaring met het doeltreffend aanmeten van autofauteuils en stoelen voor campers. Ideale stoelen die rugpijn tijdens het autorijden of rugpijn na het rijden voorkomen. Overweeg dan een aangepaste autostoelen en kom langs in onze showroom in Naarden voor vrijblijvende advies,

camperstoelen

Op maat gemaakt

Ons bedrijf maakt autostoelen op maat. Deze autostoelen passen uiteraard ook in een camper en zijn zeer geschikt voor lange ritten omdat ze op diverse vlakken verstelbaar zijn. Zo zijn ze voorzien van o.a:

  • Een lumbaalsteun (hiermee stel je de bolling plus de hoogte van de bolling van de rugsteun in)
  • Verstelbare zittinglengte (hiermee stel je de zitdiepte in)
  • Instelbare zijwangbreedte (hiermee stel je de zijondersteuning in)
  • Een lendensteun (hiermee stel je de rugleuning goed in) 

Optioneel zijn:

  • armsteunen (voor een optimalere zithouding)
  • Een verlengd zitkussen (voor maximale ondersteuning van de benen)

Modellen

De camperstoelen zijn de zogenaamde LR-Edition stoelen geschikt voor campers en 4WD’s. Dit type is leverbaar in drie modellen, namelijk.

Shopper LR Edition

Dit slanke en sportieve model 4x4 autostoel heeft o.a. traploos verstelbare rugleuning met sportieve zijdelingse steun, een neerklapbare rugleuning, een opklapbare zitten en nog veel meer handigheidjes! Lees hier alle informatie over de Shopper LR Edition of download de SCHEEL LR Edition brochure met informatie over alle 4WD autostoelen.

touring LR Edition

Dit model 4WD stoel heeft naast de opklapbare zitting een ergonomisch gevormd rug- en zitvlak, vlakke zitzijwangen voor gemakkelijk in- en uitstappen, een traploos verstelbare rugleuning en nog veel meer. Lees hier alle informatie over de Touring LR Edition of download de SCHEEL LR Edition brochure met informatie over alle 4WD autostoelen..

traveller LR Edition

De Traveller LR 4WD autostoel is voorzien van zijwangen voor extra veel zijdelingse steun, vlakke zitzijwangen voor gemakkelijk in- en uitstappen, een ergonomisch gevormd rug- en zitvlak, et cetera.

Meer informatie over Scheel Autostoelen

Voor meer informatie of vrijblijvend advies over onze autostoelen belt u ons voor een afspraak (035-6950442) om langs te komen in onze showroom voor een vrijblijvend gesprek.

Voor meer informatie download de brochure of de prijslijst.

Wie zijn we

En wat doen we?

Het werk van Scheel Autofauteuils Naarden bestaat uit het analyseren en oplossen van zitproblemen. Met onze – ruim 40 jaar ervaring – weten wij als geen ander waar je op let bij het afstellen en instellen van stoelen voor dagelijks gebruik. Voeg daar de constante ontwikkeling en verbetering van onze producten aan toe en wij garanderen u een optimaal advies op maat. Bij ons kunt u erop rekenen dat u bovenal een eerlijk advies krijgt, want – voor het meest optimale zitcomfort – bent u daar uiteindelijk het meest bij gebaat.

Wensen inventariseren

Goed, hoe werkt het? Om een eerlijk en goed advies te kunnen geven hebben wij natuurlijk uw input nodig. Deze bestaat o.a. uit de reden waarom u de aanschaf van een andere auto- of bureaustoel overweegt. Heeft dit te maken met bijvoorbeeld fysieke aanpassingen, toename van de in- of uitstap frequentie, toename van het auto gebruik of andere wensen? Deze input is van groot belang voor een gedegen en eerlijk advies.

Advies: maak een vrijblijvende afspraak

Om de redenen zo goed mogelijk te kunnen inventariseren, adviseren wij u een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we alle elementen rustig overleggen en u van een goed advies voorzien. Daarnaast voorkomt het maken van een afspraak onnodig wachten, indien wij met een andere klant bezig zijn.

Intake gesprek

U heeft de afspraak gemaakt en komt langs in de showroom. En dan? Wij houden een ‘intakegesprek’ met u. Hierin wordt o.a. besproken wat uw wensen, klachten, eventuele beperkingen, jaarkilometrage, in- en uitstapfrequentie en andere bepalende factoren (zoals autotype) zijn. Deze gegevens bepalen namelijk voor een deel welk type stoel wij moeten adviseren, namelijk:

  • Een stoel op maat gemaakt
  • Een stoel op maat instelbaar
  • Een combinatie van op maat gemaakt en op maat instelbaar

Als bekend is welke onderdelen op maat gemaakt moeten worden zullen de hiervoor benodigde maatgegevens worden opgenomen en verwerkt in uw ‘stoelrecept’.

Vervolg traject

Na het intake gesprek adviseren wij u welke stoel het beste bij u past middels een vrijblijvende offerte. Indien u akkoord geeft op de voor u voorgestelde SCHEEL Autostoel, zetten wij het vervolgtraject in werking. Dit betekent dat wij de stoel maken, inbouwen en/of afleveren (indien het een kantoor fauteuil betreft). Wij begeleiden u door het proces en nemen bij ieder fase contact met u op om u te informeren over eventuele lever- en inbouwtijden.

Meer informatie?

Indien u meer wilt weten over ons advies op maat of over het vervolg traject dan vernemen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken op (035 – 695 0442) of maak een afspraak en kom langs in onze showroom aan de Energiestraat 29 in Naarden.

Voor meer informatie download de brochure of de prijslijst. 

Advies op maat

Onze kracht is het analyseren en oplossen van zitproblemen of het nu thuis, op het werk of in de auto is. Aangezien ieder mens een ander postuur, gewicht en houding heeft, kunnen wij niet anders dan een advies op maat geven.

Autostoelen aanpassen, aanmeten en verstellen

Onze werkwijze hiervoor is dat wij starten met een intake gesprek. Hier rolt een advies uit of de stoel op maat gemaakt moet worden of op maat instelbaar moet zijn. Compleet in overeenstemming met wat u aangegeven hebt in het intake gesprek, wordt uw ‘stoelrecept’ verwerkt en afgeleverd of in de auto geplaatst.

Aanpassen van autostoelen

Het aanpassen van stoelen is meer dan alleen het instellen van de onderdelen van een Scheel stoel. Ook het aanpassen van de materialen met andere dichtheden zijn van invloed op het zitcomfort en de sportiviteit.

Tijdens het intake gesprek komt naar voren waar uw voorkeur naar uitgaat en welke aanpassingen ideaal zijn voor u. Mocht u in de tijd de instellingen van uw stoel willen wijzigen dan kan dat uiteraard. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Verstelbaarheid stoelen bij meerdere bestuurders

Er kan sprake zijn van gebruik van één stoel door meerdere bestuurders. Is dit het geval dan is het verstandig deze stoel multi-instelbaar te maken. Wij hebben daarvoor speciale stoelen met instellingen die veel verder gaan dan de reguliere instelmogelijkheden. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend gesprek

Voor meer informatie over onze diensten en producten verwijzen wij u naar de desbetreffende pagina’s. Wilt u een vrijblijvend gesprek schroom dan niet ons te bellen (035 – 695 0442) voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom (Energiestraat 29 in Naarden).

Onze mensen helpen u graag en de koffie staat klaar.
Tot snel!

24 uurs stoelen

Bewakingsdiensten, verkeerscontrollers, datatypisten. Beroepen, die een hoge graad van concentratie combineren met langdurig zitten en baat hebben bij bureaustoelen geschikt voor 24 uur zittend werk doen.

Kantoorstoelen

Beroepen die een hoge graad van concentratie combineren met langdurig zitten zijn gebaat bij een uiterst comfortabele en ergonomisch verantwoorde kantoorstoelen. Speciaal voor die beroepsgroepen ontwikkelde Scheel de 24-uurs stoel.

4WD Autostoelen

In het nieuwe assortiment van Scheel zijn nu speciale 4WD autostoelen verkrijgbaar speciaal voor de 4WD markt. Deze stoelen zijn uiterst comfortabel tijdens het rijden en voorkomen nek-, schouder en rugklachten.

Autostoel rugklachten

Rugklachten? Dan kan zitten en dus auto rijden heel vervelend zijn. De oplossing is dan vaak een aangepaste autostoel met een goede zithouding die de rug, nek en schouders ondersteunt.

Bureaustoelen

Een hele dag in dezelfde houding zitten en nog geconcentreerd en fit zijn ook? Dat kan met de ergonomische bureaustoel (24 uurs bureaustoel) van Scheel. 

Scheepvaart

Ook in de scheepvaart zijn veel van onze stoelen terug te vinden. Het is immers eveneens een beroep waar een lange zit en optimale concentratie vereist zijn. Het is mogelijk een Scheel stoel op een bootvoet te plaatsen.

Bezoek onze showroom voor meer informatie 

SCHEEL Nederland

Energiestraat 29
1411 AR Naarden

Showroom

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 - 17.00 uur (op afspraak)

Bezoek ons

 

Neem contact op

info@scheel.nl
Tel: (085) 071 2872