Verstelbare autostoel

verstelbare-stoelenHet kan voorkomen dat een stoel door meerdere personen of bestuurders gebruikt wordt. Dan is het uiteraard belangrijk dat de stoel voor iedere persoon optimaal ingesteld staat.

Multifunctioneel gebruik

Hiervoor hebben wij bij Scheel Autofauteuils Naarden speciale verstelbare autostoelen met instellingen die veel verder gaan dan de reguliere instelmogelijkheden voor gebruik bij een enkele persoon. Interesse in verstelbare autostoel en/of bureaustoelen voor meerdere gebruikers? Lees hier meer over de mogelijkheden.

Verstelbare autostoel, op 8 punten instelbaar

Een voorbeeld van onze verstelbare stoel is de 24-uurs stoel. Deze stoel wordt veel gebruikt bij beroepsgroepen die een hoge graad van concentratie vragen met langdurig zitten. Denk aan o.a. bewakingsdiensten, verkeerscontrollers en datatypisten. De multi-verstelbare uitvoering van deze stoel is geschikt voor meerdere mensen met meerdere verschillende afmetingen. De stoel is op 8 punten instelbaar. Deze instellingen zijn eenvoudig te veranderen voor diegene die de ‘wacht’ overneemt!

Mogelijkheden

Lumbaalsteun

Instelling van de bolling van de rugleuning, tevens de hoogte van de bolling is instelbaar.

Zittinglengte

Traploze instelling van de zitdiepte.

Zijwangbreedte

De breedte van de zijondersteuning kan worden ingesteld, zowel voor de rugleuning als voor de zitting.

Instellen stoelen – de mogelijkheden

In de basis zijn er een drietal gebieden te onderscheiden die van belang is bij het instellen van stoelen, namelijk:

Lumbaalsteun

Deze steun is van belang voor de bolling van de rugleuning en de hoogte van de bolling. Beiden – zowel de bolling zelf als de hoogte van de bolling – zijn specifiek instelbaar naar gelang de wensen en eisen van de gebruiker.

Zittinglengte

De lengte van de zitting is van groot belang bij de ondersteuning van de bovenbenen. Scheel stoelen hebben de mogelijkheid om de zitdiepte in te stellen dankzij een traploze instelling van de zitdiepte.

Zijwang breedte

Ook de breedte van de zijondersteuning kan worden ingesteld. Dit is mogelijk voor zowel de rugleuning als voor de zitting.

Advies over multi-instelbare stoelen

Bent u op zoek naar een stoel die voor meerdere gebruikers of bestuurders inzetbaar moet zijn, dan zit u goed met de multi-verstelbare stoelen van Scheel Autofauteuils. Indien u vragen heeft kunt u ons altijd bellen op (035 – 695 0442) of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom (Energiestraat 29 in Naarden).

Onze mensen helpen u graag en de koffie staat klaar.
Tot snel!