085 071 2872 info@scheel.nl

Verstelbare autostoel

Het kan voorkomen dat een stoel door meerdere personen of bestuurders wordt gebruikt. Dan is het uiteraard belangrijk dat de stoel voor iedere persoon optimaal ingesteld staat. Een verstelbare autostoel voor multifunctioneel gebruik is dan de oplossing. Scheel Autofauteuils Naarden levert multi-instelbare stoelen met instellingen die veel verder gaan de reguliere instelmogelijkheden voor gebruik bij een enkele persoon. Interesse in verstelbare autostoelen en/of bureaustoelen voor meerdere gebruikers? Hier meer over de mogelijkheden.

Multi instelbare (auto)stoelen, op 8 punten verstelbaar

De multi-instelbare (auto)stoelen zijn geschikt voor meerdere mensen met meerdere verschillende afmetingen. Alle modellen zijn op 8 punten instelbaar. Deze instellingen zijn eenvoudig te veranderen voor diegene die de ‘wacht’ overneemt! 

Verstelbare autostoel

Instel mogelijkheden

In de basis zijn er een drietal gebieden te onderscheiden die van belang is bij het instellen van stoelen, namelijk:In de basis zijn er een drietal gebieden te onderscheiden die van belang is bij het instellen van stoelen, namelijk:

– Lumbaalsteun

Deze steun is van belang voor de bolling van de rugleuning en de hoogte van de bolling. Beiden – zowel de bolling zelf als de hoogte van de bolling – zijn specifiek instelbaar naar gelang de wensen en eisen van de gebruiker. 

– Zitting lengte

De lengte van de zitting is van groot belang bij de ondersteuning van de bovenbenen. Scheel stoelen hebben de mogelijkheid om de zitdiepte in te stellen dankzij een traploze instelling van de zitdiepte.

– Zijwang breedte

Ook de breedte van de zijondersteuning kan worden ingesteld. Dit is mogelijk voor zowel de rugleuning als voor de zitting

Advies over multi-instelbare stoelen

Bent u op zoek naar een multi-functionele verstelbare (auto)stoel die voor meerdere gebruikers of bestuurders inzetbaar is? Dan kan deze SCHEEL stoel de oplossing zijn. Bel ons indien u vragen heeft (035 – 695 0442) of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom (Energiestraat 29 in Naarden). 

Onze mensen helpen u graag en de koffie staat klaar.
Tot snel!

Voor meer informatie download de brochure of de prijslijst.

Wie zijn we

En wat doen we?

Het werk van Scheel Autofauteuils Naarden bestaat uit het analyseren en oplossen van zitproblemen. Met onze – ruim 50 jaar ervaring – weten wij als geen ander waar je op let bij het afstellen en instellen van stoelen voor dagelijks gebruik. Voeg daar de constante ontwikkeling en verbetering van onze producten aan toe en wij garanderen u een optimaal advies op maat. Bij ons kunt u erop rekenen dat u bovenal een eerlijk advies krijgt, want – voor het meest optimale zitcomfort – bent u daar uiteindelijk het meest bij gebaat.

Wensen inventariseren

Goed, hoe werkt het? Om een eerlijk en goed advies te kunnen geven hebben wij natuurlijk uw input nodig. Deze bestaat o.a. uit de reden waarom u de aanschaf van een andere auto- of bureaustoel overweegt. Heeft dit te maken met bijvoorbeeld fysieke aanpassingen, toename van de in- of uitstap frequentie, toename van het auto gebruik of andere wensen? Deze input is van groot belang voor een gedegen en eerlijk advies.

Advies: maak een vrijblijvende afspraak

Om de redenen zo goed mogelijk te kunnen inventariseren, adviseren wij u een afspraak met ons te maken. Zo kunnen we alle elementen rustig overleggen en u van een goed advies voorzien. Daarnaast voorkomt het maken van een afspraak onnodig wachten, indien wij met een andere klant bezig zijn.

Intake gesprek

U heeft de afspraak gemaakt en komt langs in de showroom. En dan? Wij houden een ‘intakegesprek’ met u. Hierin wordt o.a. besproken wat uw wensen, klachten, eventuele beperkingen, jaarkilometrage, in- en uitstapfrequentie en andere bepalende factoren (zoals autotype) zijn. Deze gegevens bepalen namelijk voor een deel welk type stoel wij moeten adviseren, namelijk:

  • Een stoel op maat gemaakt
  • Een stoel op maat instelbaar
  • Een combinatie van op maat gemaakt en op maat instelbaar

Als bekend is welke onderdelen op maat gemaakt moeten worden zullen de hiervoor benodigde maatgegevens worden opgenomen en verwerkt in uw ‘stoelrecept’.

Vervolg traject

Na het intake gesprek adviseren wij u welke stoel het beste bij u past middels een vrijblijvende offerte. Indien u akkoord geeft op de voor u voorgestelde SCHEEL Autostoel, zetten wij het vervolgtraject in werking. Dit betekent dat wij de stoel maken, inbouwen en/of afleveren (indien het een kantoor fauteuil betreft). Wij begeleiden u door het proces en nemen bij ieder fase contact met u op om u te informeren over eventuele lever- en inbouwtijden.

Meer informatie?

Indien u meer wilt weten over ons advies op maat of over het vervolg traject dan vernemen wij dat graag van u. U kunt ons bereiken op (035 – 695 0442) of maak een afspraak en kom langs in onze showroom aan de Energiestraat 29 in Naarden.

Voor meer informatie download de brochure of de prijslijst. 

Advies op maat

Onze kracht is het analyseren en oplossen van zitproblemen of het nu thuis, op het werk of in de auto is. Aangezien ieder mens een ander postuur, gewicht en houding heeft, kunnen wij niet anders dan een advies op maat geven.

Autostoelen aanpassen, aanmeten en verstellen

Onze werkwijze hiervoor is dat wij starten met een intake gesprek. Hier rolt een advies uit of de stoel op maat gemaakt moet worden of op maat instelbaar moet zijn. Compleet in overeenstemming met wat u aangegeven hebt in het intake gesprek, wordt uw ‘stoelrecept’ verwerkt en afgeleverd of in de auto geplaatst.

Aanpassen van autostoelen

Het aanpassen van stoelen is meer dan alleen het instellen van de onderdelen van een Scheel stoel. Ook het aanpassen van de materialen met andere dichtheden zijn van invloed op het zitcomfort en de sportiviteit.

Tijdens het intake gesprek komt naar voren waar uw voorkeur naar uitgaat en welke aanpassingen ideaal zijn voor u. Mocht u in de tijd de instellingen van uw stoel willen wijzigen dan kan dat uiteraard. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Verstelbaarheid stoelen bij meerdere bestuurders

Er kan sprake zijn van gebruik van één stoel door meerdere bestuurders. Is dit het geval dan is het verstandig deze stoel multi-instelbaar te maken. Wij hebben daarvoor speciale stoelen met instellingen die veel verder gaan dan de reguliere instelmogelijkheden. Vraag onze adviseurs naar de mogelijkheden.

Vrijblijvend gesprek

Voor meer informatie over onze diensten en producten verwijzen wij u naar de desbetreffende pagina’s. Wilt u een vrijblijvend gesprek schroom dan niet ons te bellen (035 – 695 0442) voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom (Energiestraat 29 in Naarden).

Onze mensen helpen u graag en de koffie staat klaar.
Tot snel!

24 uurs stoelen

Bewakingsdiensten, verkeerscontrollers, datatypisten. Beroepen, die een hoge graad van concentratie combineren met langdurig zitten en baat hebben bij bureaustoelen geschikt voor 24 uur zittend werk doen.

Kantoorstoelen

Beroepen die een hoge graad van concentratie combineren met langdurig zitten zijn gebaat bij een uiterst comfortabele en ergonomisch verantwoorde kantoorstoelen. Speciaal voor die beroepsgroepen ontwikkelde Scheel de 24-uurs stoel.

4WD Autostoelen

In het nieuwe assortiment van Scheel zijn nu speciale 4WD autostoelen verkrijgbaar speciaal voor de 4WD markt. Deze stoelen zijn uiterst comfortabel tijdens het rijden en voorkomen nek-, schouder en rugklachten.

Autostoel rugklachten

Rugklachten? Dan kan zitten en dus auto rijden heel vervelend zijn. De oplossing is dan vaak een aangepaste autostoel met een goede zithouding die de rug, nek en schouders ondersteunt.

Bureaustoelen

Een hele dag in dezelfde houding zitten en nog geconcentreerd en fit zijn ook? Dat kan met de ergonomische bureaustoel (24 uurs bureaustoel) van Scheel. 

Scheepvaart

Ook in de scheepvaart zijn veel van onze stoelen terug te vinden. Het is immers eveneens een beroep waar een lange zit en optimale concentratie vereist zijn. Het is mogelijk een Scheel stoel op een bootvoet te plaatsen.

Bezoek onze showroom voor meer informatie 

SCHEEL Nederland

Energiestraat 29
1411 AR Naarden

Showroom

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag
08.30 - 17.00 uur (op afspraak)

Bezoek ons

 

Neem contact op

info@scheel.nl
Tel: (085) 071 2872