Aangepaste autostoel

Scheel-Autostoel-Traveller-2xIndien u vele uren doorbrengt in een stoel is het van belang dat deze stoel ook de optimale pasvorm heeft en precies aansluit bij uw postuur en gewicht. Niets zo ergerlijk als rugpijn of pijn in de benen tijdens het rijden of het zitten achter een bureau. Dit heeft o.a. invloed op uw humeur en de concentratie; beiden zijn van belang voor een plezierige werkdag of autorit. Een aangepaste autostoel of bureaustoel is dan de oplossing!

Meest optimale pasvorm

Bij Scheel kunnen wij de autostoelen en bureaustoelen helemaal aan uw wensen, eisen en maten aanpassen. Om de meest optimale pasvorm te krijgen zijn bepaalde onderdelen, maar ook het materiaal van groot belang. Beiden hebben namelijk invloed op het comfort van de stoel en de sportiviteit.

Goede pasvorm dankzij perfecte schuimsoort

Scheel-autostoel-shopper-LR-edition-2Auto- en bureaustoelen zijn gemaakt van diverse materialen. Het frame wordt vaak afgewerkt met een schuimsoort en als laatste wordt het geheel met stof overtrokken. Wat niet veel mensen zich realiseren is dat de schuimsoort en dan met name de dichtheid hiervan van grote invloed is op het comfort en de sportiviteit van de stoel. Bij Scheel passen wij de schuimsoort aan in overeenstemming met uw specifieke wensen en eisen!

Extra onderdelen voor optimaal zitcomfort

stoelverwarming-autostoelNaast het aanpassen van de schuimsoort kan een autostoel voorzien worden van extra onderdelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld andere armsteunen, extra schoudersteunen en natuurlijk stoelverwarming voor een aangenaam gezonde zit in koude jaargetijden. Ook ideaal als u last heeft van uw rugspieren! Het aanpassen van de onderdelen wordt in overleg met u en in overeenstemming met uw wensen en eisen gedaan.

Advies op maat

Nu helder en duidelijk is welke materialen, stoffen en onderdelen u wilt voor uw autofauteuil of bureaustoel gaan wij aan de slag met het vervolgtraject. Wij sturen u een vrijblijvende offerte en na akkoord gaan we de stoel maken en inbouwen. Wij begeleiden u door het proces en nemen bij ieder fase contact met u op om u te informeren over eventuele lever- en inbouwtijden.

Indien u vragen heeft kunt u ons altijd bellen op (035 – 695 0442) of maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek in onze showroom (Energiestraat 29 in Naarden).

Onze mensen helpen u graag en de koffie staat klaar.
Tot snel!